Winkelwagen

Bel ons

+31 20-6264338

Service & Reparaties

Stream & Field juweliers heeft een uitgebreid service en reparatie network voor al uw sieraden- en horlogereparaties.

Horloges

Horloge zijn hoogwaardige precisie instrumenten waarbij minitieuze onderdelen constant in werking zijn om de tijd precies te weergeven. Net als bij elk andere hoogwaardige precisie instrumenten moeten alle horloges periodiek onderhouden worden om zo de correcte werking te garanderen. Afhankelijk van het model, klimaat, en gebruik door de eigenaar van het horloge, moet een horloge om 2 tot 5 jaar worden onderhouden.

Stream & Field juweliers heeft meer dan 20 jaar ervaring met luxe horlogemerken zoals Cartier, Omega en Tag Heuer. Daarom beschikken we over een uitgebreide horlogeservice netwerk, waar uw horloge vakkunding wordt gerepareerd door ervaren en gekwalificeerde horlogemakers.

 Indien u vragen heeft over de reparatie of onderhoud van uw horloge, dan horen wij die graag. Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 Mocht u besluiten om uw horloge bij ons te laten repareren dan kunt u ons persoonlijk bezoeken bij onze partner winkel in Amsterdam of u kunt uw horloge opsturen.

Persoonlijk ons winkel bezoeken

Neem alstublieft eerst contact met ons op voor een afspraak. Onze verkoopmedewerkers zal u dan van harte verwelkomen en u door de reparatie inname procedure begeleiden.

 Uw horloge opsturen

 1. U kunt ook uw horloge naar ons sturen. Wij verzoeken u om onderstaande procedure nauwkeurig te volgen:
 2. Vermeld in een korte brief de omschrijving van uw horloge en het probleem of de interventie die volgens u uitgevoerd moet worden.
 3. Stop de brief en uw horloge in een sterke doos.
 4. Het pakketje moet u vervolgens PER AANGETEKEND POST MET EEN TRACEERBARE VERZENDNUMMER vesturen naar:

  Stream & Field
  Aftersale Afdeling
  Oude Hoogstraat 25
  1012 CD Amsterdam

  Wij willen erop wijzen dat de verzendkosten volledig voor uw rekening zijn.

 5. Nadat wij het pakketje hebben ontvangen, sturen wij een notificatie e-mail, waarin staat dat wij uw pakketje hebben ontvangen.
 6. Nadat onze verkoopmedewerker uw horloge heeft geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail met daarin de verwachte reparatiekosten en de verwachte reparatietijd.

 

Sieraden

Meeste sieraden worden meestal voor vele jaren gedragen en soms zelfs door vele generaties. Na verloop van tijd zal uw sieraden gerepareerd of onderhouden moeten worden door het gebruik. Het is ook mogelijk dat de sieraden aangepast moeten worden aan de wensen van de klant.

Voor al uw reparatie en aanpassing aan uw sieraden heeft Stream & Field juweliers een uitgebreide netwerk van ervaren en capabele goudsmeden, die elk een expert is op hun eigen vakgebied.      

Indien u vragen heeft over de reparatie of onderhoud van uw sieraad, dan horen wij die graag. U kunt contact met ons opnemen via onze contactformulier. Onze verkoopmedewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Mocht u besluiten om uw sieraad bij ons te laten repareren dan kunt u of ons persoonlijk bezoeken bij onze partner winkel in Amsterdam of kunt uw sieraad opsturen.

 

Persoonlijk ons winkel bezoeken

Neem alstublieft eerst contact met ons op voor een afspraak. Onze verkoopmedewerkers zal u dan van harte verwelkomen en u door de reparatie inname procedure begeleiden.

Uw sieraad opsturen

U kunt ook uw sieraad naar ons versturen. Wij verzoeken u om onderstaande procedure nauwkeurig te volgen:

 1. Vermeld in een korte brief de omschrijving van uw sieraad en het probleem of de interventie die volgens u uitgevoerd moet worden.
 2. Stop de brief en uw sieraad in een sterke doos.
 3. Het pakketje moet u vervolgens PER AANGETEKEND POST MET EEN TRACEERBARE VERZENDNUMMER vesturen naar:

  Stream & Field
  Aftersale Afdeling
  Oude Hoogstraat 25
  1012 CD Amsterdam

  Wij willen erop wijzen dat de verzendkosten volledig voor uw rekening zijn.

 4. Nadat wij het pakketje hebben ontvangen, sturen wij een notificatie e-mail, waarin staat dat wij uw pakketje hebben ontvangen.
 5. Nadat onze goudsmid uw sieraad heeft geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen met daarin de kosten van de reparatie en de verwachte levertijd. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de reparatie zal onze goudsmid starten met de reparatie van uw sieraad.