Winkelwagen

Bel ons

+31 20-6264338

Omega

Sinds haar bestaan in 1884 heeft het gerenomeerde merk Omega met haar innovatieve en vooruitstrevende geest wereldberoemde horloges en uurwerken gemaakt. Een van haar beroemdste horloge was de Omega Speedmaster Moonwatch, die als enige horloge de strenge testen van NASA heeft doorstaan en vervolgens als eerste horloge dat op de maan werd gedragen. Een andere iconische horloge is de Omega Seamaster, die door haar vele optredens in de James Bond films de harten van vele horlogeliefhebbers heeft veroverd.

Omega is een van de weinige Zwitserse horlogefabrikanten die hun eigen uurwerken maakt. Alle eigen uurwerken van Omega maken gebruik van een unieke uitvinding van George Daniels: co-axiale echappement, die een langere service interval en een betere nauwkeurigheid over tijd moet garanderen.

De Omega horloge collectie bediend zeer wijd publiek: De klassieke serie De-Ville, de klassiek-sportieve serie Speedmaster, de duikers serie Seamaster of de traditionele Constellation serie heeft Omega een horloge voor alle smaken.

Omega gebruikt voor haar uurwerken zowel quartz als mechanisch.

  • Uurwerk: Zwitsers
  • Garantie: 3 tot 5 jaar internationale fabrieksgarantie
  • Prijsklasse: Begint rond € 1800, Gemiddelde prijs ligt rond de €4000
  • Officiële website:  www.omega.ch
Geen producten gevonden voor deze selectie.