Winkelwagen

Bel ons

+31 20-6264338

Jaeger-LeCoultre

De luxe Zwitserse horloge en klokfabrikant Jaeger-LeCoultre was opgericht in 1833 in het Zwitserse plaatsje Le Sentier door Antoine LeCoultre.

Sinds haar ontstaan heeft Jaeger Le-Coultre heeft veel innovatieve werken gemaakt op horlogegebied en veel eigen uurwerken gemaakt. Bijzonder om te noemen is de kleinste mechanische uurwerk, de kaliber 101 (totale gewicht van 1 gram, met 74 onderdelen in 1929, nu 98 onderdelen). Dunste uurwerk (1.38mm dik), de LeCoultre kaliber 145. De Atmos een klok, die wordt voortbewogen door de temperatuur- en atmosferische drukverschillen.

Niet alleen zijn de horloges van Jaeger-LeCoultre bijzonder door haar gecompliceerde uurwerken, maar ook haar horloge ontwerpen zijn klassiek, tijdloos en iconisch. Een zeer bekende horloge lijn van Jaeger-LeCoultre is de Reverso. Het iconische ontwerp van de Reverso horloges waar de kasten kunnen omklappen, oorspronkelijk met de bedoeling om het horloge te beschermen tegen een impact van polo bal, is een voorbeeld van uniek en tijdloos concept.

  • Uurwerk: Zwitsers
  • Garantie: 2 jaar internationale fabrieksgarantie
  • Prijsklasse: Begint rond € 4000, Gemiddelde prijs ligt rond de € 7000
  • Officiële website: www.jaeger-lecoultre.com
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina