Winkelwagen

Bel ons

+31 20-6264338

Breitling

“You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Sinds 1884 heeft de Zwitserse horloge fabrikant zich gespecialiseerd in het maken van high-end chronograaf horloges. Ze is een specialist in technische horloges, speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van de hedendaagse chronograaf polshorloge. Breitling vond de eerste chronograaf drukknop uit, ze vond de eerste start/stop functie uit die onafhankelijk was van de reset, en tenslotte Breitling creëerde de eerste onafhankelijke reset-knop voor de horloges. Al deze uitvindingen zijn terug te vinden in de huidige chronograaf horloges.

Breitling heeft een unieke plek binnen de luxe horlogesegment: Ze is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die haar eigen uurwerk maakt en om de standaard nog hoger te zetten, maakt Breitling alleen uurwerken die chronometer gecertificeerd zijn. Dat doet ze voor zowel haar quartz uurwerken als haar mechanische uurwerken.

Breitling heeft in haar bestaan mooie technische exceptionele horloges ontworpen, zoals de Breitling Professional Emergency, het eerste horloge met een ingebouwde “Personal Locator Beacon”.

  • Uurwerk: Zwitsers
  • Garantie: 5 jaar internationale fabrieksgarantie
  • Prijsklasse: Begint rond € 3000, Gemiddelde prijs ligt rond de € 5000
  • Officiële website: www.breitling.com

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Verkoop
    Breitling Chronomat 44 Pan Frecce Tricolori
    Special Price € 5.500,00 Regular Price € 8.330,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina