Over ons

Stream & Field Juweliers is gespecialiseerd in exclusieve Zwitserse horlogemerken zoals Rolex, Omega, IWC, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Breitling, Tag Heuer, Hublot, Longines, Rado ….enz.

Sinds de oprichting in 1992 heeft Stream & Field Juweliers zich ontwikkeld tot een gerenomeerde en betrouwbare juwelier in Nederland met een uitgebreide kennis over diamanten, sieraden en exclusieve horloges.

Met meer dan twintig jaar ervaring heeft Stream & Field Juweliers een uitgebreide netwerk opgebouwd van betrouwbare juweliers en officiële horloge dealers van luxe Zwitserse merken waar we onze horloges van betrekken.
We verkopen zowel nieuwe als vintage horloges. Al onze nieuwe horloges worden geleverd compleet met doos, documentatie en officiële internationale fabrieksgarantie.

Als een horloge niet op onze website staat vermeld, dan kan Stream & Field juweliers u helpen om het horloge te zoeken en een aantrekkelijke aanbod doen.

Wij bieden u de mogelijkheid aan om het horloge eerst te bekijken door een samenwerking met onze partner winkel. U kunt daarnaast ook ervoor kiezen om daar het horloge op te halen en te betalen. Onze partner winkel is gevestigd in het centrum van Amsterdam, in de Nieuw Markt buurt.
U DIENT HIERVOOR WEL EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Onze online website is 24/7 open, waar we ook trend horloges en sieraden tegen zeer scherpe prijzen.

Als er vragen zijn neem dan gerust contact met ons via onze contactformulier of :

Telefoon:  +31 20 893 2278
Email: webshop@stream-field.com

Onze doel is om te allen tijde een excellente service te verlenen aan ieder persoon.

Stream & Field Juweliers, de kwaliteit die u vertrouwt met de service die u waardeert.